От БСП искахме да има машинно гласуване преди няколко народни

...
От БСП искахме да има машинно гласуване преди няколко народни
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: На първи тур от 265 общини БСП печели 44 кмета и е на 45 на балотаж

От Българска социалистическа партия искахме да има машинно гласоподаване преди няколко национални събрания, само че след няколко извършени избори и хилядите подозрения, които излязоха, няма по какъв начин ние да имаме вяра на машинния избор, съобщи в студиото на " Още от деня " Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

" В Европа има ли друга страна, която да гласоподава с машини, с изключение на Естония? Няма. В Германия и Франция има два опита за машинно гласоподаване, и двата, след отчети на техните служби за сигурност, се отхвърлят от него заради разнообразни подозрения, които могат да зародят. "

По думите му, има 265 избори, в които той не изключва някъде нарушаванията да са минали границата на рационалното, само че изрази подозрение дали Министерство на вътрешните работи са си свършили работата и дали има арестувани измежду хората, които дават парите и наставленията.

" Никой не приказва за едно нещо - направил ли е зам.-министърът престъпление? Направил е. В коя друга страна след сходно деяние държавното управление щеше да остане в действие или щеше да си подаде оставката незабавно? "

Гуцанов изрази страдание, че предходният избор на съмнение за енергетиката не е минал, тъй като цената на газа се подвигна с 36% и това е заслуга на решенията, които взима този кабинет.

" Когато и да си тръгне държавното управление на Денков, постоянно е закъсняло ", съобщи той.

По отношение на договорката за машините " Страйкър ", Гуцанов разяснява, че това граничи с национално изменничество, тъй като не е ясно кой е избрал тези машини, има ли боекомплекти за тях и къде ще се вършат ремонтите им.

Представянето на Българска социалистическа партия на изборите до този миг, съгласно него е доста положително, тъй като от 265 общини печели 44 кмета и е на 45 балотажа. 

Вижте целия диалог на.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР