От БСП говорят за сливане на партията с държавата. Разбрах,

...
От БСП говорят за сливане на партията с държавата. Разбрах,
Коментари Харесай

Тома Биков скастри Елена Йончева след разкритието на БЛИЦ за тайната ѝ среща с бизнесмена с "Бентли"-то

От Българска социалистическа партия приказват за обединение на партията с страната. Разбрах, че там са създали някаква морална милиция и желая да ги алармирам. Предполагам, че още през днешния ден ще свикат конференция. Това сподели пред камерите на bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков. " Искам да подам сигнал до моралната милиция за община Брегово, където кметът е от Българска социалистическа партия. Цялата рода на кмета работи в детската градина. Да, Брегово е малко обитаемо място, само че това най-вероятно са всичките работни места и те са заети от родственици на кмета и на народен представител от Българска социалистическа партия. Модата е тези сигнали да не се дават в прокуратурата, а в моралната милиция на " Позитано ". От Българска социалистическа партия хвърлят единствено някакви празни изказвания в пространството, само че не са предали нищо в прокуратурата, възмути се депутатът от ГЕРБ.


" Нашите хора на всички места подадоха оставки, а кметът на Хасково си седи и Елена Йончева не му желае оставката. Тя през вчерашния ден беше снимана да се среща със скандалния предприемач от Хасково, поради който избухна всичко. Не знам дали това е скандал и закононарушение. От Българска социалистическа партия имат една единствена цел - да замъглят триумфите на държавното управление, тъй като през вчерашния ден излязоха данните, че България е четвърта в Европейски Съюз по стопански напредък ", разкри Биков.

БЛИЦ напомня, че първи сподели скандалните фрагменти, на които Йончева се среща в заведение с добилия печална популярност предприемач от Хасково Иван Стаматов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР