От Ботев Враца се надяват, че могат да приемат Левски

...
От Ботев Враца се надяват, че могат да приемат Левски
Коментари Харесай

Ботев се надява да се изправи срещу Левски на стадиона във Враца

 Люпко Петрович: Интересува ме Руанда, а не Левски  И Левски остана без българи
От Ботев Враца се надяват, че могат да одобряват Левски на своя стадион, а не на този в Монтана, както разпореди СТК към БФС с решението си от предишния четвъртък. Двубоят на 5 август (неделя) е в светлата част от деня - 18:30 часа и действително не е належащо да се играе на терен с осветяване, каквото под Околчица към момента няма.

През предишния сезон футболната централа направи взаимни отстъпки със Славия и Витоша Бистрица, на които позволи такова домакинство. От Ботев са в неразбиране за какво в БФС не желае мачът да се играе пред близо 10 000 фенове, а са склонни той да се организира пред не повече от 3000, които евентуално ще дойдат на стадион " Огоста " в Монтана.

Кметът на Враца Калин Каменов съобщи, че във вторник се чака комисия, която да произнесе окончателното си решение за оборудването в града.

" Очакваме да пристигна комисия и да каже дали стадионът ни е подготвен. Нямаме проблем с гостуващия бранш. Той е подготвен. От 14 наставления 13 са изпълнени. Имаме даже построено междинно осветяване на секторите. Но главното осветяване, което е за мачове в тъмната част на деня, към момента не е готово. Това е единственото условие, което не е покрито ", показа той.

" Очакваме поддръжката и на държавното управление за неговото създаване. Въпрос на преценка на Спортно-техническата комисия към БФС. Футболът би трябвало да се прави за хората и чисто бюрократичните пречки би трябвало да бъдат на назад във времето за сметка на футболното въодушевление, което може да се достави на почитателите. "

" В последна сметка футболният съюз е този, който взима решение и преценя дали ще би трябвало да играем мача на терен с осветяване, което действително няма да се употребява. Каквото и да е решението, Ботев излиза за победа или почтено показване против Левски, без значение дали мачът ще е в Монтана или във Враца. Към вторник чакаме дефинитивно решение ", добави градоначалникът пред " Тема спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР