От "Ботев" /Враца/ публикуваха в своята страница във фейсбук емоционален

...
От "Ботев" /Враца/ публикуваха в своята страница във фейсбук емоционален
Коментари Харесай

С емоционален пост от Ботев/Враца/ признаха за раздялата със своята звезда Дориан Бабунски

От "Ботев " /Враца/ разгласиха в своята страница във фейсбук прочувствен пост, посредством който публично потвърдиха раздялата с Дориан Бабунски.
"Клубът, почитателите и всички врачани изпращаме Дориан Бабунски с овации и признателност за всички хубави моменти, които изживяхме дружно в Ботев Враца. Освен, че е страховит футболист обаче, той даде урок по геройство и професионализъм. Защото на негово място мнозина щяха да стартират да се пазарят с клуба "да ги пусне да се развиват " без финансови искания. Или да изчакат няколко месеца и да си тръгнат като свободни сътрудници за по-добри персонални условия. Да не приказваме какъв брой медийни заглавия можеше да генерира екипът му в последния месец, в случай че Дориан не бе крепко стъпил на земята.
Това, което го отличава и с което се надяваме да е дал образец на по-младите ни футболисти, е че от самото начало не спря да работи (дори на Коледа), знаеше си цената и беше безапелационен, че Ботев Враца би трябвало да завоюва от договорката с неговия трансфер!
Знаем, че без Бабунски ще ни бъде доста мъчно, само че сме щастливи, че осъществяваме трансфер в Европа. Скромен за европейските стандарти, само че голям като значение за нашия клуб.
Когато дойде някои се смееха на многото нули в статистиката му, други на името на тима от къде идва, а трети даже разнищваха родословното му дърво. Накрая всички скандираха името му!
Надяваме се Дориан Бабунски да продължи да усеща Враца като своя футболен дом и врачани като своето футболно семейство и след доста значими голове и значими триумфи да се върне да приключи кариерата си при нас. Винаги ще бъде добре пристигнал!
Успех! ", се споделя в информацията от клуба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР