От Ботев дадоха информация как се представиха националите на тима

...
От Ботев дадоха информация как се представиха националите на тима
Коментари Харесай

Ето как се представиха националите на Ботев

От Ботев дадоха информация по какъв начин се показаха националите на отбора в паузата.
Прочетете още
България U21

Ботев имаше двама представители в младежкия народен тим на България за европейските квалификации против Германия и Израел — Атанас Чернев и Никола Илиев. И двамата бяха титуляри и изиграха цялостен мач против Бундестима на 11 октомври, а Илиев означи и попадението за „ лъвовете “ при загубата с 1:2.

Четири дни по-късно, против Израел, Илиев още веднъж бе под светлините на прожекторите и осъществя попадението при триумфа на отбора ни с 1:0. Това бе четвърти гол в десетия мач на офанзивния футболист на „ канарчетата “ в квалификациите с България U21, а също така той има и една асистенция. Чернев още веднъж бе измежду титулярите и изигра цялостни 90’. За централният бранител това бе 15 дуел за младежите.

Младежкият народен тим България приключи на трето място в квалификационната си група, като пред „ лъвовете “ останаха Германия и Полша, които се класираха за Европейското състезание в Словакия през 2025. Селекцията на Александър Димитров записа 4 победи, 3 загуби и 3 равенства и събра 15 точки при голова разлика 17:12.

България U19

Ивайло Видев, Велиян Видолов и Мартин Ситев бяха част от лагера на юношеския народен тим на България до 19 години и взеха присъединяване в двете другарски срещи с Молдова на 13 и 15 октомври. В първия дуел Видолов и Ситев се включиха от аварийна пейка, до момента в който Видев не взе присъединяване в него.

Централният защитник стартира втория мач като титуляр, а другите двама представители на „ канарчетата “ не записаха минути във втората инспекция. Двубоят приключи 1:1.

Естония

Йонас Там и Матвей Игонен бяха в състава на Естония за мачовете от Лига на нациите. Тимът им реализира първа победа в шампионата при семейството си на Азербайджан на 11 октомври, а Там стартира като титуляр и изигра цялостен мач.

Три дни по-късно, още веднъж в Талин, Естония отстъпи с 0:3 на Швеция. Централният защитник на Ботев отново бе на терена през всичките 90’. Игонен остана на аварийна пейка и в двата дуела.

Гвинея

Антоан Конте и националният тим на Гвинея изиграха два мача в квалификациите за Купа на африканските народи против Етиопия, като и двата се състояха в Абиджан (Кот д’Ивоар). В първата среща централният защитник на Ботев се включи в игра в 65’, а отборът му завоюва с 4:1. Във втория дуел бранителят на „ жълто-черните “ бе титуляр и остана на терена до 71’, а Гвинея победи с 3:0. С два триумфа и две загуби тимът заема втората позиция в групата си.

Литва U21

Полузащитникът на Ботев Матиюс Ремейкис стартира като титуляр при победа с 2:0 на младежкия народен тим на Литва над Исландия в европейската подготовка изиграна на 11 октомври в Рейкявик. Друг от футболистите на „ канарчетата “ — Фаустас Степонавичюс, който през този сезон е преотстъпен в Септември (София), означи едно от попаденията спомогнали за успеха с 2:0. Ремейкис остана на терена до 80’, а Степонавичюс бе сменен минута по-рано.

Във втората си поредна аудиенция, четири дни по-късно Литва U21 отстъпи с 0:3 на Чехия в Храдец Кралове. Ремейкис и Степонавичюс още веднъж стартираха дуела, като първият остана в игра през всичките 90’, а вторият бе сменен четвърт час преди края на мача. С един триумф и седем провали младежите на Литва останаха на последната позиция в квалификационната си група.

Армения U21

Едгар Пилоян бе титуляр при загубата с 0:1 на младежкия народен тим на Армения от Албания в европейска подготовка изиграна на 15 октомври в Тирана. Полузащитникът изигра 71’, а неговият тим по този начин и не съумя да стигне до победа в квалификационната си група за Европейското състезание за младежи през 2025 в Словения.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР