От Boss Chick“ до Boss Moves“, Rasheeda се занимава изцяло

...
От Boss Chick“ до Boss Moves“, Rasheeda се занимава изцяло
Коментари Харесай

Rasheeda от „Love & Hip Hop: Atlanta“ се повиши с „Boss Moves“

От „ Boss Chick “ до „ Boss Moves “, Rasheeda се занимава напълно с бизнеса си.

Рапърът, риалити звезда и бизнесмен се включи напълно в сериала на Philo, „ Boss Moves with Rasheeda “.

„ Независимо дали Rasheeda демонстрира своя бутик Pressed или готви нови кухни във Frost Bistro, тя постоянно е в режим на началник и възнамерява идващия си огромен ход “, по този начин стримерът разказва шоуто.

За Фрост сериалът показва нейната забързаност.

„ Да бъдеш началник значи да си капитан на личния си транспортен съд и в действителност да си фокусиран и старателен, да контролираш ориста си и да даваш образец “, сподели Рашида пред CNN. „ Наистина е просто за това, което се пробвате да извършите в този вманиачен, вманиачен свят. “

Рашида знае какъв брой луди могат да станат нещата.

Тя и брачният партньор й Кърк Фрост са имали живота си - и брака си - под микроскоп като членове на актьорския състав на известното риалити шоу " Любов и хип-хоп: Атланта ".

И до момента в който някои слагат под въпрос техния съюз след повече от малко документирани разтърсвания, Рашида е уверена в избора си.

„ Виждате части от живота ни, ние сме човешки същества “, сподели тя. „ Женени сме от 23 години. Минаваме през неща и някои хора не са съгласни с това. Няма да ви угодим. И познайте какво, вие не сте в този брак.

Те са прекомерно заети да построяват империя, сподели тя, което е документирано в „ Boss Moves “.

Наскоро тя разбра, когато рапърът Нели удостовери по време на нейно шоу, че той и певицата Ашанти са още веднъж дружно като двойка десетилетие откакто се разделиха.

Заетата бизнесдама сподели, че всичко това е част от желанието й да „ влива “ и да образова другите посредством наличие, на което масите ще се радват.

Въпреки че дните на Рашида са изпълнени с ръководство на нейния фешън бутик и ресторант в Атланта, тя трансформира метода си на отмора в идващото си начинание, като основава линия за домакински фон.

„ Искам самичък да върша одеяла, възглавници, свещи и всички тези неща. Това е моята терапия ", сподели тя. „ Когато брачният партньор ми и децата ми ме подлудяват, просто пазаря мебели и диря дреболии. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР