От болницата никой не ни потърси, не са се извинили,

...
От болницата никой не ни потърси, не са се извинили,
Коментари Харесай

Севда Михайлова: Болката заради разменените бебета ще остане за цял живот, парите ще са за тях

От болничното заведение никой не ни потърси, не са се извинили, сподели майката 

Най-трудният ми миг беше като се разделяхме с бебето, което гледах като мое. Това показа в изявление за Нова телевизия Севда Михайлова. Майката на едното от разменените бебета показа, че от болница „ Шейново “ никой не я е търсил, не са й се извинили поради гафа. 

„ Когато видях за първи път биологичното си дете, бях объркана. Този ден не ни беше елементарен. Нищо не усещах. Имах единствено болежка “, споделя тя. 

„ Казват, че всяка майка би се радвала да си гушне своето дете, само че в този миг, все едно се сбогувах с моето “, съобщи Севда Михайлова.

„ С другата майка се видяхме за първи път там. Разменихме си бебета. Те ми споделиха да отида да видя моето дете, а аз им отговорих „ Ето ви вашето “. В момента, в който я взеха от мен, се почувствах доста гадно. Всеки ден се сещам за това “, споделя тя. 

„ Това ще остане болежка за цялостен живот. Един белег е “, споделя младата жена. 

Двете майки поддържат връзка и непрекъснато си изпращат фотоси една на друга. В последното си изявление Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова фотография.

„ Като й адресирам фотоси, тя се разстройва. Аз също, когато получавам. Оставаме малко да отмине болката “, прибавя, тя откакто репортерът Глория Николова я пита дали желае да се видят още веднъж.

„ Най-правилното решение взехме. Всяко дете си е при биологичните си родители, само че първите дни са доста значими. Много съм се привързала към другото дете. Може би с времето тази липса ще бъде запълнена “, предвижда Севда. 

„ Взехме вярното решение, тъй като колкото по-малки са бебетата, толкоз е по-добре за майките и за самите новородени, с цел да могат да израстната при биологичните си родители “, окуражава я вуйчо й пред камерата на Нова телевизия. 

„ Не е елементарно да се разделиш с едно дете, което си гледал 4 месеца. Всеки мисли, че се борим за парите. Не е по този начин, само че щом е станало това нещо, считам, че откакто някой е сбъркал, би трябвало да си заплати “, акцентира той.

„ Гледах по какъв начин от Столичната община желаят да глобят компания поради счупено паве. Не мога да схвана по какъв начин един камък коства 200 000 лв., а това, което се случва с живота ни, не може да бъде оценено на толкоз? “, пита той.

„ Не ме вълнуваха тези пари. Тези средства желая да са за децата ни – да се изучат, да имат жилище “, споделя пък Севда. 

„ Ще се борим до дъно. Затова имаме юрист. Той ще постъпи по верния метод “, споделя вуйчо й.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР