От болницата категорично отказват каквито и да е подробности за

...
От болницата категорично отказват каквито и да е подробности за
Коментари Харесай

Директно От Вма: Последна Информация За Състоянието На Ласкин

От болничното заведение изрично отхвърлят каквито и да е детайлности за положението на артиста. Единственото, което потвърдиха бе, че той е настанен там за лекуване, написа от „ Блиц “. Ласкин е в реанимация, следи се непрестанно от лекарите, които вършат всичко, с цел да поддържат положението му устойчиво. Лекарите се въздържат от всевъзможни прогнози и мнения за здравето му.

Източници на „ ПИК “ пък настояват, че артистът демонстрира висок и мощен дух и даже се майтапи с близките. Съобщение за кръводаряване сложено в Народния спектакъл обаче, съумя да уплаши фенове и другари на артиста. Според него, всеки, който има опция и предпочитание да подари кръв за звездата, може да го направи в кръвния център към ВМА. Именно това докара до спекулации, че положението му е сериозно и той се бори за живота си.

Според неофициална информация, Иван Ласкин има потребност от чернодробна трансплантация и здравето му е извънредно несигурно. Други органи на артиста също отказвали, което в допълнение влошавало обстановката. Съпругата му Александра Сърчаджиева е неразделно до него. Актрисата е под мощен стрес и поради напрежението е на мощни успокоителни, които на моменти я вършат леко несъответстваща, плашат се за нея приятелите и околните й.

Лекари от ВМА отхвърлиха да събират кръв за Иван Ласкин сн. Интернет

Засега обаче Алекс се държи и се старае да поддържа и брачна половинка си с висок дух. А приятелите и феновете на фамилията се молят за знамение и обичаният артист да се възвърне изцяло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР