От близо половин месец Мария Бакалова е най-популярната, споменавана и

...
От близо половин месец Мария Бакалова е най-популярната, споменавана и
Коментари Харесай

Колко секси може да е дъщерята на Борат

От близо половин месец Мария Бакалова е най-популярната, споменавана и коментирана българка зад океана. Актрисата от Бургас направи същински възторг в Съединени американски щати, а и освен, с ролята си на Тутар - дъщерята на казахстанския публицист Борат Сагдиев.
 Мария Бакалова, IMDb и първото място в класацията за най-популярните звезди
Първата българка на върха на IMDb

Поредно достижение за нашето момиче

Красивата Мария стана звездата на кино лентата , всички са безапелационни, че заслужава най-малко номинация за Оскар, а в това време са и любопитни да научат повече за нея. Точно както и ние.

А профила на Бакалова в Istagram е мястото, където тя за броени дни събра над 219 хиляди почитатели. И броя им не стопира да се усилва.

на Юни 25, 2020 в 9:55 PDT

Именно там намираме и много забавни фотоси на актрисата, която с изключение на безпределно надарена, е и доста красива. Това видяхме и във кино лентата, в който тя безусловно се преобрази от Пепеляшка в принцеса .

на Апр 17, 2020 в 1:47 PDT

Бакалова е млада, красива и дива. Обича да се забавлява освен на снимачната площадка, само че и отвън нея. Обича и да опитва с визията си.

на Апр 3, 2020 в 12:46 PDT

От фотосите на актрисата не е елементарно да си създадем извода, че умерено може да си изкарва прехраната и като модел - несъмнено добре й се получава позирането.

на Апр 29, 2020 в 12:24 PDT

Независимо дали пред кино камерата или пред обектива, сигурни сме, че Мария ще ни дава още доста мотиви да се гордеем, че е българка .

на Апр 24, 2020 в 1:18 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР