От близо година Натали Трифонова е разделена с бившия си

...
От близо година Натали Трифонова е разделена с бившия си
Коментари Харесай

Натали Трифонова си търси мъж 

От близо година Натали Трифонова е разграничена с някогашния си другар Доан Хасан. След него водещата на предаването "Култ " по Би Ти Ви имаше няколкомесечна връзка с женен мъж - политик на високо равнище, само че и той остана в предишното.

В светските среди се шушука, че брачната половинка му схванала за извънбрачната му случка и го принудила да приключи връзките си с дългокраката русокоска. Бившият ухажор на Натали е някогашен министър, чието име доста постоянно се върти в медийното пространство.

Русокосата красавица се срещнала с него при едно от гостуванията му в Би Ти Ви. Той ѝ отправил похвали за атрактиваната визия и по този начин почнал флиртът им. По-късно си разменили няколко известия и почнали да се виждат скрито. Съпругата на политика обаче научила от доброжелатели, че той кръшка. Притиснала го да остави Трифонова и да се върне в фамилното ложе.

Заплашила го, че ще разиграе заплашителен цирк, в случай че случката не бъде прекъсната. Уплашен за репутацията си, министърът, чието име "Уикенд " не желае да разкрива, се разделил с тв водещата.

Колеги на Натали споделят за нея, че е много разкрепостена. На фирмените празненства постоянно се държала освободено и наблягала на алкохолните питиета. Случайните флиртове с разнообразни господа също не ѝ били непознати.

"Напълно допустимо е да се е хванала с женен мъж! ", одумват я из коридорите на медията. От много време русокоската е доста потайна и не е толкоз дейна в обществените мрежи, колкото беше преди. Запознати настояват, че тъкмо някогашният ѝ ухажор настоял за тази поверителност, тъй като не желал да се разчува за извънбрачната му спекулация. Той предизвестил хубавицата да не споделя даже с приятелки за връзката им и тя прецизно следва напътствията му.

Повече четете

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР