От близо година Натали Трифонова е разделена с бившия си

...
От близо година Натали Трифонова е разделена с бившия си
Коментари Харесай

Натали Трифонова си търси мъж

От близо година Натали Трифонова е разграничена с някогашния си другар Доан Хасан. След него водещата на предаването „ Култ” по Би Ти Ви имаше няколкомесечна връзка с женен мъж - политик на високо равнище, само че и той остана в предишното. В светските среди се шушука, че брачната половинка му схванала за извънбрачната му случка и го принудила да приключи връзките си с дългокраката русокоска.

Бившият ухажор на Натали е някогашен министър, чието име доста постоянно се върти в медийното пространство. Русокосата красавица се срещнала с него при едно от гостуванията му в Би Ти Ви. Той й отправил похвали за атрактиваната визия и по този начин почнал флиртът им.

По-късно си разменили няколко известия и почнали да се виждат скрито. Съпругата на политика обаче научила от доброжелатели, че той кръшка. Притиснала го да остави Трифонова и да се върне в фамилното ложе. Заплашила го, че ще разиграе заплашителен цирк, в случай че случката не бъде прекъсната. Уплашен за репутацията си, министърът, чието име „ Уикенд” не желае да разкрива, се разделил с тв водещата.

Колеги на Натали споделят за нея, че е много разкрепостена. На фирмените празненства постоянно се държала освободено и наблягала на алкохолните питиета. Случайните флиртове с разнообразни господа също не й били непознати. „ Напълно допустимо е да се е хванала с женен мъж!”, одумват я из коридорите на медията.

От много време русокоската е доста потайна и не е толкоз дейна в обществените мрежи, колкото беше преди. Запознати настояват, че тъкмо някогашният й ухажор настоял за тази поверителност, тъй като не желал да се разчува за извънбрачната му спекулация. Той предизвестил хубавицата да не споделя даже с приятелки за връзката им и тя прецизно следва напътствията му.

Трифонова от месеци не е засичана с мургавия юноша Доан Хасан, който в близкото минало се водеше нейно публично гадже. С него се знаят още от възпитаници – той бил детската й обич и през годините неведнъж са се събирали и разделяли. Сега обаче разлъката наподобява дефинитивна.

Говори се, че Доан също е състоятелен и върти компаниите на татко си, въпреки че е единствено на 28 години. Момъкът от турски генезис взе участие интензивно в фамилния бизнес. Той постоянно глезеше Натали със скъпи дарове и екзотични почивки, само че все пак, тя отново го разкара.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР