От близкото обкръжение на Ева Веселинова, която преди време стана

...
От близкото обкръжение на Ева Веселинова, която преди време стана
Коментари Харесай

Ева Веселинова се гласи да се върне на екран и да разкаже играта на Гала


От близкото обграждане на Ева Веселинова, която преди време стана майка на близнаци издават, че се гласи още веднъж да се върне в малкия екран.

 

Бившата панелистка при Гала разкри, че към този момент има оферти за „ подобаващи телевизионни изяви “. Какви са те обаче, на този стадий към момента не е споделила. Вече е ясно, че скоро почитателите й още веднъж ще могат да я гледат на дребния екран.

 

Веднага откакто напусна Гала, Ева Веселинова се въртеше към bTV. Това породи подозрението, че води диалози за работа там.

След това обаче русокоската забременя и остана у дома в очакване на своите близнаци – Борис и Стефания. Децата се родиха през април предходната година, а тя съумя да трансформира развъждането им в печеливш бизнес, рекламирайки в обществените мрежи всевъзможни артикули за бебета и родилки, както и всевъзможни други неща, за които търсят услугите й, в това число хотели и разкрасителни процедури.

 

Децата й несъмнено скоро ще тръгнат на ясла, а на амбициозната им майка надали й е задоволително да пуска фотоси в обществените мрежи, с които да си изкарва прехраната. Ева от много време се цели в кариера на звезда и най-вероятно ще се върне на дребния екран в първия миг, в който получи подобен късмет.

Това най-вероятно ще бъде през ранната есен на идната година, когато започват новите тв излъчвания, а близнаците могат да бъдат записани в детско заведение.

 

Преди няколко дни русокоската загатна, че завръщането й в малкия екран следва.

„ Нямам желание да се връщам в предаването „ На кафе “. Предстоят по-подходящи изяви “, разгласи тя през обществените мрежи. По този метод отговори на въпрос на почитател дали още веднъж ще работи с Гала.

 

В същото време разкри, че към този момент има предложения за нова работа пред камера. Какво е „ подобаваща тв изява “ за Ева? Най-вероятно тя загатва за графа или предаване, което ще се концентрира върху майчинството. Ако не друго, за Веселинова най-малко никой не може да каже, че не се грижи за децата си.

 

За разлика от други звезди, които хвърлят бебетата си на гледачки още от раждането, тя рядко се отделя от близнаците. Спечелила си е имидж на виновна мама, която схваща от всичко, обвързвано с развъждането на бебета. Ето за какво е разумно точно към тази тематика да се градят бъдещите й тв планове.

 

Ева би могла да води графа за майки в предаването на bTV „ Преди обед “. Телевизията мъчно ще й даде лично шоу, само че в блока, продуциран от Георги Тошев, постоянно се намира време и място за още един план.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР