От Благоевград тръгна подписка в подкрепа на Корнелия Нинова. Хората

...
От Благоевград тръгна подписка в подкрепа на Корнелия Нинова. Хората
Коментари Харесай

2/3 от конгреса искат Корнелия Нинова да остане председател

От Благоевград потегли подписка в поддръжка на Корнелия Нинова. Хората желаят Конгресът да не установи оставката и госпожа Нинова да остане ръководител на партията. От доста структури поддържат тази подписка и мисля към 2/3 от делегатите на Конгреса. Но това всичко ще се обяснява вътре.

Това съобщи пред БТВ заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова преди съвещанието на Конгреса на партията. По нейните думи подкрепящите подписката стъпват на обстоятелството, че Корнелия Нинова е превела партията през доста тежки интервали. " Вчера бяхме извънредно зарадвани от тези 20 милиарда лева в Бюджет 2022 за обществени действия - нещо, което Българска социалистическа партия в никакъв случай не е постигала, даже когато е била мандатоносител ", уточни Анастасова.

За такава подписка от структурите на партията удостовери и министърът на туризма и секретар на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Христо Проданов пред NOVA. Той акцентира, че дали оставката на Корнелия Нинова ще бъде призната или не, ще реши болшинството на Конгреса. " Всеки трус във всяка една от партиите, които вземат участие в обединението на ръководството, неизбежно води до разтърсване в самото държавно управление. Това е и един от главните претекстове на нашите приятели, които желаят тази оставка да бъде отхвърлена ", сподели още Проданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР