От Би Ти Ви казаха, че Чолаков е сред най-ценените

...
От Би Ти Ви казаха, че Чолаков е сред най-ценените
Коментари Харесай

Крах! Няма Да Повярвате Какво Се Случи С Емо Чолаков След Края На Тв Кариерата!

От Би Ти Ви споделиха, че Чолаков е измежду най-ценените и уважавани сътрудници в екипа, само че те го поддържат в новото му начинание. Синоптикът щял да остане „ техен мечтан посетител и другар “ и постоянно щял да бъде „ ентусиазъм и образец “ за екипа.

Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за времето Емил Чолаков изпитвал финансови усложнения единствено месец откакто си тръгнал непринудено от малкия екран. Най-колоритният синоптик в родния ефир е останал без персонален автомобил и към този момент се придвижва до новото си работно място със столичния градски превоз, доверяват очевидци.

Трансферът на Чолаков от Би Ти Ви към екипа от метеоролози на летище София се отразил на джоба му. Синоптикът гледал да пести от каквото може. Любимецът на феновете пресметнал, че му излизало доста по-евтино да върви до летището с метро, в сравнение с да дава луди пари за гориво на автомобила си. Затова Емо решил да се лиши от него, написа „ Ретро “.

След напускането на синоптика се заприказва, че той решил да смени амплоато точно поради по-високото заплащане, което му предложили за новата му позиция. Но, в действителност в това изказване нямало доза истина. Като началник на времето в Би Ти Ви Чолаков взимал двойно.

Макар да свалил стандарта на живот, някогашният синоптик бил удовлетворен, че отишъл на по-спокойно място. А там всички сътрудници го приели с отворени прегръдки. В някогашния тв колектив Чолаков срещал единствено женски интриги, които му пристигнали допълнително, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР