От БФС пуснаха в продажба билетите за предстоящите мачове на

...
От БФС пуснаха в продажба билетите за предстоящите мачове на
Коментари Харесай

Между 12 и 24 лева за билет за двубоите с Литва и Грузия

От БФС пуснаха в продажба билетите за идните мачове на българския народен тим против Литва и Грузия. Цената на пропуските е сред 12 и 24 лв..

Световната подготовка с Литва е на 5 септември от 19:00 часа. Три дни по-късно пък от 19:30 часа " трикольорите " ще се изправят против Грузия в контрола.

Ето какво написаха от Българския футболен съюз:

" Билетите за идните домашен мачове на мъжкия народен тим на България - международната подготовка против Литва на 5 септември от 19:00 ч. и контролата против Грузия на 8 септември от 19:30 ч. на Националния стадион " Васил Левски " - към този момент са в продажба.

Билети за срещата с Литва могат да се закупуват онлайн, а за приятелския дуел с Грузия -, като новото партньорство на

Българския футболен съюз с iPass дава опция на потребителите сами да отпечатват билета си или да го изтеглят на електронно устройство.

Допълнително почитателите на " лъвовете " имат опция да се снабдят с билети от всички офиси на EasyPay в страната, както и от касите на стадион " Васил Левски " от 3 септември.

Цените на билетите за идните два мача са както следва:

Сектор А - 24 лева

Сектор В - 15 лева

Сектори Б и Г - 12 лева

ВИП бранш - 200 лева

Българският футболен съюз акцентира, че макар 20-процентното облагане на билетите за спортни надпревари, БФС резервира откритата си ценова политика, като всички билети са с включен в цената Данък добавена стойност.

Предвид епидемологичната конюнктура в страната, БФС приканва феновете да съблюдават напътствията за минимална отдалеченост между тях, да носят защитни маски през цялата дълготрайност на срещите и да съблюдават съответните си места на трибуните.

При неспазване на протокола на УЕФА или наредбите на българските здравни управляващи, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните:

НЕ следва да посещават стадиона и наложително би трябвало да уведомят локалните здравни управляващи за указания при положение, че изпитват признаци, типични за COVID-19.

НЕ следва да посещават стадионa при положение, че са дали позитивна проба за COVID-19 в предходните 14 дни или са били в контакт с потвърдено инфектирани лица.

Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани пандемичната обстановка.

Следва да осведомят локалните здравни управляващи и уредниците на мача при позитивен тест за COVID-19 в 14-дневен период след провеждането на мероприятието.

Да съблюдават всички правила в изключителната конюнктура.

Всеки фен ще би трябвало да има подготвеност да показа билет и документ за идентичност на входовете на Народно събрание " Васил Левски ". Призоваваме последователите да заемат местата си допустимо най-рано за попречване на възможни скупчвания.

Напомняме, че малолетни фенове могат да участват на стадиона само с пълновръстен компаньон, който е задължен да попълни изискваната от закона ".
 Ясен Петров разгласи избраниците си за идните квалификации
Ясен Петров разгласи избраниците си за идните квалификации

Играем с Италия, Литва и Грузия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР