От БФС признаха, че Ботев е бил ощетен в загубения

...
От БФС признаха, че Ботев е бил ощетен в загубения
Коментари Харесай

БФС призна: Ставров повлия на мача

От БФС признаха, че Ботев е бил ощетен в изгубения полуфинал против Славия. Съдийската комисия ще накаже Станислав Ставров и помощника му Милен Арабаджиев, поради навеждането им на белите, от което най-вероятно ще намаже така наречен тим на народа Левски. Йордан Сталев и компания признаха, че грешките на двамата са повлияли на крайния резултат.

Наказания обаче не бяха оповестени, като от комисията допълниха, че най-вероятно ще спре съдийските права на двамата, само че няма към момента наказване.

Ето и решението на Семеен кодекс към БФС:

Семеен кодекс при БФС прегледа управлението на полуфиналната срещата от Купа България сред тимовете на ПФК “Славия ” гр.София и ПФК „ Ботев “ гр.Пловдив.

От направения разбор се откри, че при ръководенето на поверената среща основният арбитър Станислав Ставров и втория помощник арбитър Милен Арабаджиев са позволили очевидни неточности, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, според разпоредбите на БФС, дава съображение на Семеен кодекс при БФС да предприеме всички предписани дейности по Правилника за футболното съдийство, включително прекъсване на съдийски права.

Семеен кодекс при БФС обръща съществено внимание на всички съдии да съблюдават прецизно Правилата на играта.

Семеен кодекс при БФС съблюдава и ще извършва прецизно всички предписани процедури и дейности, предписани от нормативните документи на БФС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР