От БФС потвърдиха, че е постъпило запитване от ФИФА и

...
От БФС потвърдиха, че е постъпило запитване от ФИФА и
Коментари Харесай

БФС ще отговори на УЕФА след седмица

От БФС потвърдиха, че е постъпило питане от ФИФА и УЕФА по отношение на оттеглената оставка от страна на Борислав Михайлов. В информацията, оповестена в формалния уебсайт на централата, излиза наяве, че отговор ще бъде изпратен идната седмица.

Ето какво написа още БФС:

" На 4 март 2021 година по електронен път в Българския футболен съюз е постъпило питане от страна на ФИФА и УЕФА по отношение на настоящата обстановка във федерацията в резултат на оттеглената оставка от страна на Борислав Михайлов.

Това писмо е продължение на непрекъснатата връзка сред БФС и двете футболни централи, почнала на 19 октомври 2019 година по отношение на събитията в съюза след оставката на Борислав Михайлов на 18 октомври 2019 година БФС навреме е предоставял информация, в това число документи, по отношение на настоящите промени и резултатите от осъществените и завършени инспекции от прокуратурата.

Предвид поредицата от публични неработни дни в страната, мнението на БФС по новото питане ще бъде изпратено до интернационалните футболни институции при започване на идната седмица ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР