От БФС поне два пъти са помогнали на червените в ...

От БФС поне два пъти са помогнали на червените в

Боби Михайлов: Стойчо Младенов не казва истини

От БФС най-малко два пъти са помогнали на " алените " в финалните две години, сподели държавният глава на футболната ни централа Борислав Михайлов по отношение думите на Младенов, че " от 15 години има реваншизъм от страна на БФС към ЦСКА ".

" Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в разнородни страни, някои от които си е тръгвал без да схванат почитателите. На Младенов мога да му кажа персонално, че БФС на два пъти е взимал интензивно присъединяване в казусите на ЦСКА с лицензирането и с връзките им към УЕФА. И двата пъти са били в интерес на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде опция да играят в турнирите, преди този момент за изработката на напълно нов формат на първенството ", зави Михайлов пред кореспонденти.

Президентът на БФС също по този начин прикани старши-треньорът на " армейците " Стойчо Младенов да не нагнетява напрежение към управителното тяло с изявленията си.

" Стойчо Младенов е съществен човек, аз го почитам, играли сме дружно на Световното първенство в Мексико през 1986 година Нека да не се изказва по този начин, тъй като хората го харесват, почитателите на ЦСКА го харесват. Няма потребност да вкарва такава анти-страст против футболния съюз, тъй като това, което споделя не е правилно ", добави Борислав Михайлов.

Източник: marica.bg