От БФС поне два пъти са помогнали на червените в

...
От БФС поне два пъти са помогнали на червените в
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Стойчо Младенов не казва истини

От БФС най-малко два пъти са помогнали на " алените " в последните две години, сподели президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов във връзка думите на Младенов, че " от 15 години има реваншизъм от страна на БФС към ЦСКА ".

" Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в разнообразни страни, някои от които си е тръгвал без да схванат почитателите. На Младенов мога да му кажа персонално, че БФС на два пъти е взимал интензивно присъединяване в проблемите на ЦСКА с лицензирането и с връзките им към УЕФА. И двата пъти са били в интерес на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде опция да играят в шампионатите, преди този момент за изработката на напълно нов формат на шампионата ", зави Михайлов пред кореспонденти.

Президентът на БФС също по този начин прикани старши-треньорът на " армейците " Стойчо Младенов да не нагнетява напрежение към управителното тяло с изявленията си.

" Стойчо Младенов е сериозен човек, аз го почитам, играли сме дружно на Световното състезание в Мексико през 1986 година Нека да не се изрича по този начин, тъй като хората го харесват, почитателите на ЦСКА го харесват. Няма потребност да вкарва такава анти-емоция против футболния съюз, тъй като това, което споделя не е правилно ", добави Борислав Михайлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР