От БФС опровергаха слуховете, че сърбинът ще напусне поста си

...
От БФС опровергаха слуховете, че сърбинът ще напусне поста си
Коментари Харесай

Кръстаич остава начело на България

 Efbet Article Horizontal 1180X300
От БФС опровергаха слуховете, че сърбинът ще напусне поста си и ще поеме Босна и Херцеговина

Младен Кръстаич няма желание да напуща българския народен тим по футбол, с цел да поеме селекцията на Босна и Херцеговина, оповестиха от БФС. Вчера се появи информация, че сърбинът е получил покана да размени треньора Фарук Хаджибегич, който съгласно медиите в страната е бил уволнен. Хаджибегич наследи на поста българина Ивайло Петев, който след това пое Лудогорец. Първоизточник на новината за треньорската промяна е сръбският " Моцарт Спорт "

" Няма нищо правилно в написаното. Поне ние не сме осведомени за сходна развръзка. При това новината идва от жълто издание. Младен Кръстаич продължава да води националния тим на България ", разясниха от пресслужбата на футболната ни централа.

Бившият сръбски селекционер пое " лъвовете " преди година, а договорът му с БФС изтича след 12 месеца. Дотук в европейските квалификации България има две равенства и две загуби. Следващият мач за " трикольорите " от пресявките за Евро 2024 е на 10 септември, когато родните национали гостуват на Черна гора в Подгорица.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР