От безпрецедентния провал на ЕС, ЕК и ЕП да видят

...
От безпрецедентния провал на ЕС, ЕК и ЕП да видят
Коментари Харесай

Проф. Николай Слатински: Много е важно ЕНП да се дискредитира докрай

" От невиждания неуспех на Европейски Съюз, Европейска комисия и Екологичен потенциал да видят обективно и съгласно европейските полезности и правила обстановката в България ще има и изгода! Сигурен съм в това!
И изгодата е, че ще стане безпощадно ясно, че нещо грубо съдбовно се е случило с великата европейска концепция и тя е сменена с користни ползи на един хайлайф от изборни аристократи, попаднала е в ръцете на хора без задача и идея, ситни и дребни като камилчета, с лоясали сърца и притъпени до неспособност обществени сетива. И точно те са най-голямата заплаха за тази светла и трасираща пътя напред европейска концепция ", написа специалистът по национална сигурност.
 Стела Николова: ЕНП отхвърли да ни бъде опора, а вярата е в нашите деца Стела Николова: ЕНП отхвърли да ни бъде опора, а вярата е в нашите деца
" На един народ му би трябвало опора и вяра, с цел да повярва, че може. ЕНП отхвърли тази опора, а вярата е в нашите деца, които през днешния ден гледат...
" Много е значимо ЕНП да се дискредитира до дъно, да се покаже като котерия от самозабравили се арогантни политикани, с цел да стане ясно, че дясното, европейското дясно, което бе мотор на процесите, което проправяше демократичната пъртина през тресавищата на левичарството и популизма, ксенофобията и национализма и донесе толкоз доста триумфи на европейската концепция,, вгледало се е самодоволно в пъпа си и е престанало да ражда огромни водачи.
Първоначално бях разбиващо ме смутен, бях корозивно ме угрижен от безумието по отношение на протичащото се в България, наречено ЕНП, тъй като като човек ценностно намиращ се в център-дясно, постоянно съм вярвал в европейската концепция, тъй като постоянно съм залагал на европейската карта, даже съмнявайки се дали има такава карта в геоколодата, само че в този момент към този момент напряко неистово желая ЕНП да продължи безобразно да се излага, да отиде до дъно в наглостта на теснопартийния си метод, да стигне до дъното на безпринципността и гневното пазене на една изгубена идея като идеята ББ, да лъсне с цялата си арогантна порочност, която редовно разяжда години наред самата обществена тъкан на европейското ни общежитие, на европейското ни единство, на европейското ни битие, на европейското ни визионерство в един все по-объркан и самоубийствено живеещ свят.
Едва когато ЕНП се опозори напълно и изцяло, когато стане смешна и жалка, може да има катарзис, може да настъпи опомняне, може да се осъзнаят грубите стратегически неточности на европейската десница, може да се стартира Промяната в тази десница , могат да се родят новите нейни водачи, които да заменят тази котерия от самозвани нискостеблени „ водачи “, водеща Европа към бездна. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР