От Байерн (Мюнхен) са поставили конкретна цена, при която Матс

...
От Байерн (Мюнхен) са поставили конкретна цена, при която Матс
Коментари Харесай

Байерн постави цена на Хумелс

От Байерн (Мюнхен) са сложили съответна цена, при която Матс Хумелс ще бъде свободен да напусне “Алианц Арена” още през януарския трансферен прозорец. Интересът към него не е по никакъв начин дребен, а като главен претендент за закупуването му е апетитен Челси. Според медиите на Острова баварците са подготвени да се разделят с немския национал за сума в размер на 30 милиона паунда.

Централният бранител е кадър на Академията на Байерн, само че при първия си престой в представителния отбор на мюнхенския гранд изиграва едвам два мача, след което отива в Борусия (Дортмунд). Именно при “жълто-черните” Хумелс се наложи като един от най-стабилните бранители в Европа, а през лятото на 2016 година реализира завръщането си в родния клуб.

Желанието на немските първенци е да завършват възможна договорка със “сините” от Лондон до 14 януари, с цел да могат от Байерн да работят бързо и да намерят заместител на Хумелс. Най-пресните клюки свързват баварския отбор с Матайс Де Лихт от Аякс и Люка Ернандес от Атлетико Мадрид.

Хумелс не е съществена фигура в проектите на Нико Ковач, а желанието на Маурицио Сари да се снабди с умел състезател в центъра на защитата наподобява като чудесна опция и за двете страни да решат обстановката. Бундеслига 17 кръг, събота 22 декември  Айнтрахт Франкфурт 0:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР