От Байерн (Мюнхен) официално потвърдиха, че имат интерес към защитника

...
От Байерн (Мюнхен) официално потвърдиха, че имат интерес към защитника
Коментари Харесай

Искаме Упамекано, потвърди Румениге

От Байерн (Мюнхен) публично потвърдиха, че имат интерес към бранителя на Република България Лайпциг Дайо Упамекано. В изявление за " Билд " изпълнителният шеф на баварците Карл-Хайнц Румениге съобщи, че клубът възнамерява да се укрепи на няколко позиции и Упамекано е една от главните трансферни цели. Той обаче акцентира, че в случай че се стигне до договорка, това ще стане след края на сезона.

Упамекано има откупна уговорка на стойност сред 42,5 и 45 млн. евро. В негово лице Байерн вижда решение на проблемите в центъра на отбраната, които ще се усилят с напускането на Дейвид Алаба. В същото време, бъдещето на различен главен защитник - Жером Боатенг, остава неразбираемо, само че Румениге загатна, че не е изключено той да получи оферта за нов контракт.
22-годишният Упамекано е привързан с Република България Лайпциг до лятото на 2023 година. През сегашния сезон той е взел присъединяване в 23 мача във всички шампионати. Челси и Барселона са другите клубове, които ще се опитат да го привлекат, само че Байерн е любимец.

В изявлението Румениге засегна и тематиката за Льорой Сане. Той дефинира като цялостна нелепост слуховете, че Байерн може да продаде крилото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР