От Бърза помощ потвърдиха пред БЛИЦ за трагичния инцидент с

...
От Бърза помощ потвърдиха пред БЛИЦ за трагичния инцидент с
Коментари Харесай

От "Бърза помощ" с първи подробности пред БЛИЦ за трагедията с починалата тази вечер ученичка

От " Бърза помощ " потвърдиха пред БЛИЦ за трагичния случай с ученичка довечера в столицата. Починалото момиче е на 17 години.

Тя е припаднала в двора на 96-то учебно заведение в столичния квартал " Люлин ", след което е била извикана " Бърза помощ ".

В сигнала си до БЛИЦ очевидци на трагичния случай настояват, че учениците и приятелите на момичето са били в потрес и са обвинили лекарите в забавяне. Заради това се е стигнало до напрежение и се е наложило на място да дойдат патрулки.

Ето какво заяви пред БЛИЦ говорителката на " Бърза помощ " Катя Сунгарска:

" В 20. 09 часа получаваме сигнал за припаднало 17-годишно момиче в 96-то учебно заведение в " Люлин ". В 20. 20 колата ни е била на мястото на случая, на 11-та минута сме били там, лекарите ни са взели дистанцията от централата на " Бърза помощ " на " Сточна гара " до " Люлин " с оптималната скорост, екипът ни е реагирал незабавно на позвъняването.

За страдание при идване на място, е открито, че момичето е открито умряло на двора. Веднага нашият екип се е свързал с координатор по централа, с цел да повика полиция. Напълно разбираме, че при подобен злополучен случай от време на време и минутата наподобява час, разбирам цялото терзание и на родителите, и на съучениците, тъй като това извънредно тежка покруса. Със състрадание и огорчение приказваме за това, само че в тази ситуация нашият екип не е могъл да направи нищо ", съобщи Катя Сунгарска.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР