От Барселона са съвсем близо до привличането на Илкай Гюндоган

...
От Барселона са съвсем близо до привличането на Илкай Гюндоган
Коментари Харесай

Гюндоган е приел офертата на Барселона, твърдят в Испания

От Барселона са напълно покрай привличането на Илкай Гюндоган от Манчестър Сити, оповестява вестник “Спорт ”. Изданието твърди, че халфът към този момент е приел офертата на каталунците за контракт за три години и шефовете на отбора към този момент са изцяло сигурни в скорошното довеждане докрай на договорката. 
 Чави още веднъж приказва за Меси и разяснява интереса на Барса към Кимих, Караско, Гюндоган и Кансело Чави още веднъж приказва за Меси и разяснява интереса на Барса към Кимих, Караско, Гюндоган и Кансело
Двете страни преговаряха от много време, само че по-дългият контракт и уверенията от страна на Чави, че Гюндоган ще бъде част от титулярния състав на Барселона са били решаващи за реализиране на сделка в последна сметка. Самият халф, който става свободен сътрудник след края на сезона, ще изчака изиграването на финала в Шампионската лига, след което ще разгласи решението си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР