От Барселона са предложили на звездата на Байерн Мюнхен Роберт

...
От Барселона са предложили на звездата на Байерн Мюнхен Роберт
Коментари Харесай

Разкриха офертата на Барселона към Левандовски

От Барселона са предложили на звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски контракт за три години със заплата от 8 милиона евро на сезон плюс бонусите. Това твърди журналистът на „ El Chiringuito “ Хосе Алварес.

Според него „ каталунците “ ще опитат да удовлетворят желанието на 33-годишния голмайстор за периода на договора. Полският национал има контракт с „ баварците “до лятото на 2023 година, като от „ Алианц Арена “ за момента му оферират удължение единствено с още 12 месеца. Левандовски обаче желае по-дълъг контракт, а и ново предизвикателство в края на своята кариера.

От Барселона са подготвени да изпълнят желанието му за периода на контракта, само че му оферират по-ниска заплата от актуалната, която сега е към 12 милиона евро чисто.

Агентът на нападателя Пини Захави към този момент е бил стартират с препоръчаните от „ Камп Ноу “ условия и в този момент в Барселона чакат отговора на Левандовски. От „ El Chiringuito “ допълват, че самият нападател е удовлетворен от това предложение, само че от Байерн готвят нова оферта към Левандовски, с която желаят да го убедят да остане за по-дълго на „ Алианц Арена “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР