От Барселона са готови да се разделят с Андре Гомеш

...
От Барселона са готови да се разделят с Андре Гомеш
Коментари Харесай

Барселона иска размяна с Тотнъм

От Барселона са подготвени да се разделят с Андре Гомеш и да го пратят в Тотнъм, само че в подмяна каталунците желаят да получат Кристиан Ериксен. Датският полузащитник влиза в проектите на треньорския щаб на Барселона и е определян като един от аварийните разновидности след проваления трансфер на Филипе Коутиньо от Ливърпул.

Гомеш не попада в проектите на старши треньора Ернесто Валверде, който е подготвен да се раздели с него.

От Барселона обаче желаят да получат сериозна трансферна сума и няма да се съгласят да продадат португалския футболист против по-малко от 55-60 милиона евро. На този стадий наподобява малко евентуално от Тотнъм да извадят сходна сума за Гомеш и е доста по-вероятно „ шпорите “ да сколнят на размяната с Кристиан Ериксен.

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино харесва извънредно доста Гомеш и персонално упорства за неговото привличане.

Май се откри кой да избави Барса от Андре Гомеш

Барселона отхвърли няколко предложения за 24-годишния футболист през миналото лято, като те бяха в порядъка на 45 милиона евро. Най-сериозен интерес към играча имаше от страна на Ювентус, само че „ бианконерите “ не бяха склонни да изплатят незабавно правата на Гомеш и желаеха в началото да го привлекат чартърен, който не устройваше Барселона.

Друга опция за халфовата линия на мениджъра Маурисио Почетино е Рос Баркли от Евертън, само че той е мощно мечтан от Челси, който все още наподобява любимец за подписа на британския национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР