От Барселона официално представиха третия си екип за новия сезон.

...
От Барселона официално представиха третия си екип за новия сезон.
Коментари Харесай

Пике за третия екип на Барса: Напомня ми за Стоичков, Роналдо и Гуардиола

От Барселона публично показаха третия си екип за новия сезон. Неговият главен цвят е светлосиният, като дизайнът е въодушевен от една от фланелките, които отборът носи през сезон 1996/97, когато завоюва Купата на краля и КНК. Тогава в състава на каталунците личаха имената на редица техни митове като Христо Стоичков, Джосеп Гуардиола, Луис Енрике, Гийермо Амор, Хосе Мари Бакеро, както и това на Роналдо, който тогава означи 47 гола през акцията.

Именно това регистрира актуалният бранител на тима Жерард Пике, който взе участие във фотосесията на екипа. “Когато видиш този цвят, си спомняш за Роналдо, Гуардиола, Стоичков, Луис Енрике,… толкоз доста велики играчи. Ще бъде наслаждение да облека този екип и да нося приятност на нашите почитатели с победи както вкъщи, по този начин и в чужбина”, съобщи бранителят.
All the details on the Barça third strip for 2019/2020
On sale from Friday at the Barça Storeshttps://t.co/6dqdI4D9GW
— FC Barcelona (@FCBarcelona) 12 септември 2019 година Играчите на Барселона ще излязат за първи път с новите си фланелки при гостуването си на Борусия (Дортмунд) от Шампионската лига на 17 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР