От Българския футболен съюз излязоха с официално становище по отношение

...
От Българския футболен съюз излязоха с официално становище по отношение
Коментари Харесай

БФС потвърди къде и кога ще играят България и Унгария

От Българския футболен съюз излязоха с публично мнение във връзка с това къде ще се организира дуелът сред България и Унгария от евроквалификациите в четвъртък, 16.11. По-рано през днешния ден стана ясно, че мачът ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " без аудитория.

Вижте формалната позиция на БФС:

След невижданото решение на община Пловдив да наруши предварителното съглашение за потребление на стадион „ Христо Ботев “ и да даде отвод на националния тим на България да организира идващия си мач от европейските квалификации на оборудването, и последвала връзка сред всички заинтригувани страни, в това число държавните управляващи, през днешния ден УЕФА разпореди дуелът сред България и Унгария да бъде изигран на Националния стадион „ Васил Левски “ в София на 16.11.2023 година от 19:00 часа при закрити врата.

Решението на европейската централа е основано на настоящо мнение на Столична дирекция на вътрешните работи, която се ангажира с опазването на публичния ред преди, по време и след края на срещата. Изразената позицията на Столична дирекция на вътрешните работи е въз основа на смяна на събитията – решението на УЕФА за недопускане на аудитория на стадиона.

Предвид гаранциите за застраховане на реда от страна на столичната полиция, мачът ще се организира на Националния стадион „ Васил Левски “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР