От Български пощи не могат да гарантират, че новият период

...
От Български пощи не могат да гарантират, че новият период
Коментари Харесай

Работата на Български пощи се възстановява

От " Български пощи " не могат да подсигуряват, че новият интервал за погашение на пенсиите, който стартира на 9 май, ще започва безпроблемно, заяви БНР. Не може да бъде посочен и период, в който ще възстановят всички свои услуги след хакерската офанзива против сдружението отпреди две седмици. Главният изпълнителен шеф Деян Дънешки разяснява, че системата за заплащане на сдружението е възобновена съвсем на 100 %, което ще разреши напълно скоро по-голямата част от услугите на пощите да бъдат възобновени,:

" От през днешния ден се възвръщат по инкасови сметки на Енерго-про. Всички, които чакат колета от чужбина могат да ги получават. Единствено тези, за които се изисква заплащане, няма да бъдат вероятни за потребление. Данъчни заявления сега могат да бъдат подавани в пощенските станции с тая разлика, че заплащането би трябвало авансово да бъде направено по банков път. Единствено физическите лица са най-ощетени, защото те изпращат колета, плащайки в брой на касата и, когато системите не работят, не могат да го правят. Съвсем скоро ще възстановим и системата, в която клиентите ще могат да получават колета ".

Деян Дънешки отхвърли изказванията, че зад кибер офанзивата против сдружението стоят работещи в пощите и по този метод те подкрепят съперници на пощите в частния бранш:

" Категорично декларирам, че сходно нещо не се прави. Това е евентуално фикция на някой. Нямам никакво съмнение, не позволявам някои от нашите клиенти да провокира офанзива за да се облагодетелства на наш тил. Не може да се каже, офанзивата от кое място идва, дали от България, дали е от чужбина. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР