От авторитетното американско издание “Ню Йорк Таймс разкриха парите, които

...
От авторитетното американско издание “Ню Йорк Таймс разкриха парите, които
Коментари Харесай

Стана ясна огромната сума, която Мбапе получава с новия си договор в ПСЖ

От авторитетното американско издание “Ню Йорк Таймс ” разкриха парите, които Пари Сен Жермен заплаща на младата си звезда Килиан Мбапе съгласно контракта, с който клубът задържа френския национал до лятото на 2025 година.

За този тригодишен интервал Мбапе ще прибере умопомрачителната брутна сума от към 250 млн. евро. Годишната заплата на нападателя в бруто е в размер на рекордните 83 млн. евро. Освен това той е получил още 125 млн. евро под формата на бонус за подписването на договора, с който ПСЖ убеди голмайстора да остане на “Парк де Пренс ”, вместо да премине в Реал Мадрид през това лято.

Междувременно, самият Мбапе даде изявление точно пред “Ню Йорк Таймс ”. В него той разисква опцията някой ден въпреки всичко да премине в европейския клубен първенец: “Никога не съм бил в Реал Мадрид, само че ми наподобява по този начин, като че ли е мой дом или нещо такова. Никога не знаеш какво ще ти се случи ”. Той също по този начин показа по какъв начин френският президент Еманюел Макрон го е навивал да остане в ПСЖ. “Никога не съм си представял, че ще си приказвам с президента за моето бъдеще. Това е полуда, същинска полуда. Той ми сподели: “Искам да останеш. Не искам да си тръгваш в този момент. Ти си доста значим за страната. Имаш време, можеш да останеш още мъничко ”. Когато президентът ти каже това, то е от голяма важност ”, добави 23-годишният състезател, който е безапелационен, че не е удължил контракта си поради финансовия аспект: “Защото, където и да отида, ще ми дадат пари ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР