От Audi представиха пърформънс версията на бъдещия хечбек S3 (за

...
От Audi представиха пърформънс версията на бъдещия хечбек S3 (за
Коментари Харесай

Догодина: Audi S3 ще е компактна градска кола с над 300 к.с.

От Audi показаха пърформънс версията на бъдещия хечбек S3 (за Европа; в Съединени американски щати ще получат седан) за моделната 2022 година, който ще дебютира на пазара следващата година. Както и при предходните генерации, спортната версия на колата ще е по-агресивна от " стандартния " си другар и дизайнът на предницата ѝ ще включва голяма решетка и въздухозаборни отвори.

Подобренията при модела обаче не свършват с дизайна. Под капака ще е усъвършенствана версия на 2-литровия четирицилиндров TFSI мотор, който ще е усъвършенстван до 306 к.с. по отношение на 288 при предходната версия и въртящ миг от 400 Nm.

Те ще доближават посредством седемстепенна автоматизирана кутия S-tronic до четирите колела посредством системата на Audi Quattro. Така хечбекът ще доближава от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди. Предишното потомство доближаваше до тази скорост за 4,6 секунди, което значи, че и бъдещото S3 евентуално ще може да реализира по-добро време от оповестеното от Audi.
 Докато Tesla настава към Европа, Audi стопира производството на E-Tron
Докато Tesla настава към Европа, Audi стопира производството на електрическия автомобил си

Заради проблеми с доставките на акумулатори

Очакването на S3 ще е с 1,5 см. по-ниско от общоприетото, а колата ще е малко по-голяма както във версията хечбек, която от Audi назовават Sportback, по този начин и като седан, като дължината ѝ ще надлежно с 3 и 4 см. повече спрямо сегашния модел.

Хечбекът S3 ще е удобен и за всекидневно каране, като със сгънати задни седалки ще обезпечава багажник с размер от над 1100 литра. При седана размерът също е повишен, освен това с цели 30% - от 283 литра до 368 литра.

За момента цената на Sportback-ът не е оповестна, само че евентуално в Европа ще е над 40 хиляди евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР