От Атлетико Мадрид са изпратили специална молба техни футболисти да

...
От Атлетико Мадрид са изпратили специална молба техни футболисти да
Коментари Харесай

Две версии защо няма играчи на Атлетико в националния отбор

От Атлетико Мадрид са изпратили специфична молба техни футболисти да не бъдат викани в националния отбор на Испания за идните мачове против Германия (3 септември) и Украйна (6 септември) от Лигата на нациите. Това са удостоверили от локалната футболна федерация пред AS. Вчера селекционерът Луис Енрике разгласи имената на 24 играчи, на които счита да разчита. Сред тях няма нито един от Атлети, без значение че четирима бяха включени в първичния уголемен лист от 56 души. Енрике обаче посочи, че той е решил да не залага на никого от възпитаниците на Диего Симеоне, а не, че се е съобразил с молбата на клуба.

Иначе доводът на столичани е, че желаят футболистите им да получат най-малко три седмици отмора преди началото на новия сезон. За такова нещо се схванаха клубовете и федерацията при договарянето на подновяването на шампионата в интервала на изолираност поради ковид. Доста от тимовете обаче към този момент не държат на това и с наслада пускат състезателите си в “ла роха”.

Spain squad for Germany n Ukraine
— marrow (@marrowborges)
Четиримата, които Енрике беше набелязал в началото, са Алваро Мората, Саул, Коке и Маркос Йоренте. Нито един от тях обаче не откри място във финалния му лист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР