От Атлетико Мадрид официално потвърдиха, че футболистите на тима няма

...
От Атлетико Мадрид официално потвърдиха, че футболистите на тима няма
Коментари Харесай

Атлетико се сопна за шпалира: При никакви обстоятелства!

От Атлетико Мадрид публично потвърдиха, че футболистите на отбора няма да създадат шпалир на Реал Мадрид преди дербито на “Уанда Метрополитано” на 8 май. "Белите " си подсигуриха купата с успеха над Еспаньол (4:0), а първият им мач като първенци ще е точно на стадиона на Атлетико.

“Някои желаят да трансфорат нещо, родено като жест на самопризнание към първенеца, в обществен налог, напоен с мирис на оскърбление. При никакви условия Атлетико няма да взе участие в сходен опит за насмешка, който оставя на назад във времето същинските спортни полезности и предизвиква борбата и напрежението сред феновете”, се споделя в изказването на “дюшекчиите”.

От клуба прибавиха, че в никакъв случай това дали даден тим ще направи или не шпалир на новия първенец, не е предизвиквало сходен спор.

“В последните години спечелихме няколко трофея, в това число две трофеи в Ла Лига. Понякога имаше опити да бъдем почетени от противника, различен път - не. Но в никакъв случай не сме упорствали за нищо и не се е генерирало изкуствено напрежение. Някой помни ли да е имало спор при започване на този сезон? Първият ни мач беше посещение на Селта и домакините не направиха шпалир, което беше вярно. Този жест има смисъл, когато е пред публиката на първенеца, с цел да могат играчите да бъдат приветствани от почитателите си. В първия ни домашен мач бяхме поздравени от Елче, към което се отнасяме с признателност, само че не сме упорствали за това”, написаха още от Атлетико.

"Дюшекчиите " са изпратили писмо до Реал Мадрид, с което са поздравили градския си противник за извоюваната купа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР