От Атака показаха първо видео от инцидента със Деница -

...
От Атака показаха първо видео от инцидента със Деница -
Коментари Харесай

Eсклузивно в БЛИЦ! Първо ВИДЕО от инцидента със съпругата на Волен Сидеров и агресивния суданец

От " Атака " демонстрираха първо видео от случая със Деница - брачната половинка на Волен Сидеров, която бе нападната от нападателен суданец след случай с автомобил.

Инцидентът е станал снощи близо до Симеоновско шосе в кв. " Витоша ". Судански граждани блъснаха колата на Деница Гаджева, а единият от тях избяга от местопроизшествието.



В колата на съпругата на Сидеров са се возили още нейна приятелка и невръстният й син. Автомобилът на Деница е застигнат от джип " Хонда ", управляван с бясна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите спират и господата, които по-късно се оказва, че освен судански са и български граждани, започват да отправят заплахи към съпругата на лидера на " Атака ".



От кадрите, разпространени от " Атака ", се вижда, че поведението на суданеца е изключително нагло и агресивно. Той прави мръсни жестове с ръце и по никакъв начин не личи да се чувства виновен.

По-късно стана ясно, че единият от агресивните суданци е задържан. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР