От Атака поискаха парламентът да приеме декларация срещу приемането на

...
От Атака поискаха парламентът да приеме декларация срещу приемането на
Коментари Харесай

Атака с обвинение: Депутат от НФСБ питал тяхна репортерка за бельото й

От " Атака " желаеха Народното събрание да одобри декларация против приемането на Истанбулската спогодба, с която да осведомят европейския парламент за решението на Конституционния съд и един път вечно този въпрос да бъде затворен.

В същото време Десислав Чуколов упрекна, че има принуждение над дами и в Народното събрание. Той описа, че националният представител Петър Петров от НФСБ, част от " Обединени патриоти ", е попитал кореспондентка на партийната телевизия на " Атака " какво е бельото й.

" Колко от вас са наясно с обстоятелството, че говорейки за насилието над дами, в българския парламент това се случва. До мен е застанала Радослава Маринова, която през вчерашния ден, вършейки си работата като кореспондент, националният представител от НФСБ Петър Петров я попитал за бельото й. Има го на запис това и към този момент десетки хиляди гледания има във " Facebook ". Тук не е до " Facebook ", тук е до морал ", безапелационен бе Десислав Чуколов, откакто таман бе обявил концепцията за декларация против Истанбулската спогодба.

По думите му Петър Петров не трябва да е депутат.

" Представете си, в случай че беше в Съединени американски щати, във Франция, да каже такова нещо на публицист, какво щеше да стане? Тук приказваме за Истанбулската спогодба и го имаме образеца с този образец какви простотии приказва... Тука би трябвало да има някакъв морал и норма, а не да се приказва по този начин ", осъди Чуколов държанието на Петър Петров.

Той добави, че за случая ще пишат тъжби и ще бъдат сезирани институциите.

Чуколов настоя още, че Истанбулската спогодба би трябвало да получи съответния отговор от българското общество и да бъде завършена тази тематика. Според него в България имало задоволително закони, които да пазят една дама.-->

" Има решение на Конституционния съд и по никакъв метод европейски институции не могат да въздействат на суверенното към момента право на България да взема своето решение и да споделя кое е вярно и кое е погрешно. Въпросът в България е завършил, и в случай че обичат и те да приключат. Да приключим тематиката за джендърите, за половете и нещата, които целят да извратят обществото. Ние сме срещу това. Никой не би трябвало да е срещу решение на Конституционния съд, има решение и на Светия синод. Това е даже по-голямо решение ", отбрани Чуколов препоръчаната от " Атака " декларация и прикани за поддръжка от другите парламентарни групи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР