От Арсенал продължават да работят активно по осъществяването на няколко

...
От Арсенал продължават да работят активно по осъществяването на няколко
Коментари Харесай

От Арсенал работят по няколко различни сделки

От Арсенал не престават да работят интензивно по реализирането на няколко разнообразни покупко-продажби за играчи, които да бъдат привлечени, както и такива, които да изоставен клуба.

Лондончани демонстрират интерес към нападателя на Норич Емилиано Буендия и към този момент са се свързали с сътрудниците на играча, удостоверява информацията италианският публицист Фабрицио Романо. Такива изказвания се появиха за пръв път в британската преса още преди Нова година, само че в този момент информацията гласи, че към момента няма пряк контакт сред двата клуба.

“Топчиите” не престават да търсят и класен нападателен халф, който да канализира по-качествено напъните в нападателен проект, само че не демонстрират интерес към капитана на Аталанта Папу Гомес.

В същото време от там работят и по реализиране на съгласие с няколко играчи, които да изоставен клуба още през януари. За сигурни към този момент се считат разделите с Месут Йозил, който ще премине във Фенербахче, както и Кириакос Папастатопулус, чийто договор ще бъде преустановен, а той ще бъде свободен да премине в различен клуб. Саид Коласинац към този момент се причисли към Шалке, а Уилям Салиба се завърна във Франция с концепцията да получи повече игрово време.
Премиър лийг 19 кръг, понеделник 18 януари  Арсенал 3:0краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР