От Арда пуснаха важно съобщение за феновете преди срещата на

...
От Арда пуснаха важно съобщение за феновете преди срещата на
Коментари Харесай

Арда с важна информация за продажбата на билети за срещата с Апоел

От Арда пуснаха значимо известие за почитателите преди срещата на крърждалии от втория кръг на Лигата на конференциите против Апоел (Беер-Шева).

Ето какво написаха в формалния уебсайт на клуба:

" Уважаеми почитатели на АРДА, бихме желали да ви уведомим, че касите на АРЕНА АРДА ще работят всеки ден от 10:00 до 19:00ч, а в дни на мача АРДА - Апоел Беер-Шева до края на срещата. Молим ви, заради новите условия на УЕФА да показвате вашата персонална карта при закупуване на билет, защото те са поименни. Целта е да бъде изписано вярно вашето име, с цел да няма разминаване при инспекцията на влизане.

ВХОДОВЕТЕ НА СТАДИОНА ЩЕ БЪДАТ ОТВОРЕНИ 2 ЧАСА ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА МАЧА, КОЙТО ЗАПОЧВА В 21:00. ЕЛАТЕ ПО-РАНО НА СТАДИОНА, ЗА ДА съдебна експертиза ИЗБЕГНЕ СТРУПВАНЕ ПРИ САМОТО ВЛИЗАНЕ, ТЪЙ КАТО ЩЕ БЪДЕТЕ ПРОВЕРЯВАНИ ОТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА. МОЛИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ДА СПАЗВАТЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ И ДА СЛЕДВАТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ НА СТАДИОНА. НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА съдебна експертиза НАСЛАДИМ НА ПЪРВИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МАЧ НА АРДА В ЕВРОПА И ДА ПОДКРЕПЯМЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА.

САМО АРДА ".
 Основен състезател на Арда виси за Европа
Основен състезател на Арда виси за Европа

Мачът е в четвъртък от 21:00 часа на " Арена Арда "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР