От Arcane Wonders представиха новата си настолна игра Call of

...
От Arcane Wonders представиха новата си настолна игра Call of
Коментари Харесай

Arcane Wonders представиха официална настолна игра Call of Duty

От Arcane Wonders показаха новата си настолна игра Call of Duty: The Board Game, основана в съдействие с Activision. Според информацията от публикуваното от издателите видео тя би трябвало да се появи „ скоро “ на пазара.

„ Развълнувани сме да обявим идното стартиране на Call of Duty: The Board Game, вълнуваща нова стратегическа игра, основана на известния франчайз. С интензивни борби, тактическо обмисляне и зашеметяващи творби на изкуството, включващи миниатюри на емблематични персонажи и оръжия от поредицата на Activision, тази настолна игра сигурно ще задоволи всеки почитател на Call of Duty. “, гласи известието, съпътстващо филмовия откъс.

От Arcane Wonders прибавят, че играта ще се развива по сюжета, застъпен в Call of Duty: Modern Warfare от 2019 година и ще включва оръжия и карти, които ще бъдат добре познати на феновете на известната видео игра. Предвидено е да се играе от двама души, само че издателите разясняват, че при комбинирането на два комплекта участниците стават четирима и по този начин ще могат да се състезават самостоятелно или по двойки. Очаква се цената на Call of Duty: The Board Game да бъде към $50.

„ Ясно е, че ще разкриваме повече елементи по играта с наближаването на нейното излизане на пазара, само че имаме вяра, че тя улавя прекарването, което предлага заглавието на Activision. Участниците възнамеряват по едно и също време ходовете си, скрито един от различен, и по-късно ги извършват на картата още веднъж едновременно. Когато осъществите контакт с съперника си, борбата стартира. Всичко опира до надхитряване и верен асортимент на тактичност, с цел да получите допустимо най-хубавата позиция за победа в съревнованието. “, декларира Брайън Поуп, един от дизайнерите на настолната игра.

От Activision пък потвърдиха проектите си да пуснат „ идващото цялостно премиум издание “ от поредицата Call of Duty по-късно тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР