От април тази година Виваком“ (Vivacom) преминава към електронно фактуриране

...
От април тази година Виваком“ (Vivacom) преминава към електронно фактуриране
Коментари Харесай

Само електронни фактури от Виваком“ от април

От април тази година „ Виваком “ (Vivacom) минава към електронно фактуриране за своите клиенти, оповестиха от компанията. От там показват, че стъпката е част от тактиката за цялостна цифровизация на компанията и възстановяване на потребителско преживяване.

От телекома ще вкарват решението поетапно, с цел да подкрепят клиентите, които не са привикнали да получават фактурите си напълно по електронен път. От „ Виваком “ означават, че от началото на февруари клиентите им, които към момента употребяват месечна фактура на хартия, са почнали да получават и електронно копие, а през април всички клиенти ще получават фактурите си в електронен формат.

Изключение от нововъведението ще бъде направено за всички клиенти в преклонна възраст, както и за тези клиенти, които в последните шест месеца са поискали категорично да получават хартиена фактура.

Всички клиенти, които държат да получават документите на хартия, ще могат да заявят своето предпочитание в магазините или посредством позвъняване на номер 123, показват от компанията.

„ Vivacom дава опция на своите клиенти да получават електронна фактура към този момент повече от 10 години. Но, с цел да създадем същинска смяна – от месец април прекосяваме напълно към потреблението единствено на електронни фактури. Предимствата от тази смяна са доста. Клиентите ще ръководят по-бързо, по-лесно и по-сигурно своите услуги, тъй като ще имат достъп до фактурите си когато и да е и от всяко устройство. Още по-голям ще бъде резултатът върху опазването на околната среда - ще понижим с близо 60 % количеството на употребяваната хартия в компанията и по

този метод ще пестим по 10 тона хартия на месечна база “, разяснява Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на „ Виваком “, представен в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР