От април месец тече кампания срещу фирмата ми, за да

...
От април месец тече кампания срещу фирмата ми, за да
Коментари Харесай

Олигарх с апетити за лабораторията на границата. Не стана ясно, кой е той

От април месец тече акция против компанията ми, с цел да се изземе бизнесът ми. Това съобщи Васил Димитров, притежател на " Евро Лаб " пред антикорупционната комисия, която се зае с проблема за инспекциите на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Проверките на институциите посочили, че няма нарушавания в активността му. Според него точно в работата на институциите имало пропуски. Всички инспекции започнаха след визитата на Кирил Петков на 1 април, сподели Димитров. Самият той сподели, че годишно е проверяван. Проверки са му правени от Национална агенция за приходите, както и от Европейска комисия. Няма открити нарушавания.

Фирмата му има контракти с над 700 интернационалните компании.

Васил Димитров показа, че му се е обадил олигарх. Кой не сподели, тъй като се страхувал за живота си. Щял да признае - " където би трябвало ". Разкри обаче, че му било казано, че би трябвало да продаде бизнеса си на избрана цена и в случай че не го направи - щял да види по какъв начин цялата страна ще е против него. В следствие почнали държавните инспекции, стана ясно от чуването му.

Отнема ми се опцията да работя, сподели Васил Димитров. В момента аз съм един статист, изясни той за работата си на границата. Дейността се изземва, бизнесът ми се изземва, акцентира притежател на " Евро Лаб ".

Той недоумява кое постанова неговата лаборатория да не работи, попита Димитров.

В момента, по думите му, страната хаби голям запас след затварянето на активността му. Освен това в държавната лаборатория проучванията са по-скъпи, в сравнение с в неговата компания.

Според него ще има много унищожена храна. Около 1000 камиона чакат да минат инспекция. Затова и предвижда продоволствена рецесия. Стана ясно, че Димитров не познава Таки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР