От април 2019 г. феновете на Бритни Спиърс наводняват социалните

...
От април 2019 г. феновете на Бритни Спиърс наводняват социалните
Коментари Харесай

#FreeBritney не е само от феновете! Тези световни звезди също се обяви в подкрепа на Бритни Спиърс

От април 2019 година почитателите на Бритни Спиърс наводняват обществените мрежи с хаштага #FreeBritney с вярата певицата да бъде освободена от попечителството на татко си. То идва през 2008 година, когато след няколко рецесии (една от които е прословутото бръснене на главата), Бритни подписва съглашение и цялото ѝ положение се ръководи от татко ѝ. Нещо повече - той взима основни решения от персонален темперамент за щерка си. Така да вземем за пример Бритни не може да вижда децата си, когато изиска, не може да гласоподава, да подписва брак, да има още деца, да взема решение какво ще се случва с кариерата ѝ, да употребява даже телефон и интернет без татко ѝ да е споделил " да ".

Преди часове в обществените мрежи Бритни атакува фамилията си, като съобщи, че тези, които е трябвало да са най-голямата ѝ поддръжка, са я наранили надълбоко. И разгласи - няма да излиза на сцена, до момента в който контролът върху живота ѝ е в ръцете на татко ѝ. Тази закана идва на фона на първата победа в борбата против него - предходната седмица тя сама избра юриста си, който да я пази. 

В отбрана на Бритни се оповестиха обаче с изключение на милиони нейни почитатели и доста известни лица. Ето кои и за какво!

Виж още: Секс драма белязала престоя на Меган Фокс у нас, актрисата се оплака в паметно шоу 

Кристина Агилера

Кариерите на двете изпълнителки започнаха паралелно и се развиваха паралелно. Често през годините бяха правени аналогии сред тях. Преди седмица Агилера разяснява в Twitter, че протичащото се с Бритни е " неприемливо " и, че колежката ѝ има правото да живее допустимо най-щастлив живот. " Да си спокоен, пренебрегнат, унизен или без поддръжката на " околните " е най-опустушителното и унизително нещо, което мога да си показва ", написа тя и съобщи, че заслужава цялата същинска обич и поддръжка на света. 

Виж още: Диамантена огърлица за тригодишно и още: Това са най-скъпите звездни празненства за деца

Джъстин Тимбърлейк

Бившето гадже на Бритни несъмнено не си направи услуга, откакто се произнесе в нейна отбрана. По-рано тази година в документален филм за певицата бяха излъчени невиждани фрагменти, в които той по позорен за нея метод приказва за половия им живот. Той първо се извини за това, което е предизвикал на Бритни, а след това и излезе с публично мнение. " Независимо от нашето минало, положително или неприятно, без значение какъв брой от дълго време беше... това, което се случва с нея, не е въобще наред. Никоя жена не трябва да бъде ограничавана да взима решения за личното си тяло. Никой не би трябвало да бъде държан срещу волята си или да желае позволение за достъп до всичко, върху което е работил ".

Виж още: Ще се изненадате, когато разберете, че тези звезди са доста ниски 

Ариана Гранде

Певицата не излезе чак с такива изказвания, каквито Тимбърлейк, само че в персоналния си Instagram профил, Ариана показа клип на story, като написа известния хаштаг върху него. Тя и разяснява обява на Бритни, пишейки ѝ, че е доста обичана и подкрепяна. 

Ким Кардашиян

" След като гледах документалния филм за Бритни Спиърс се почувствах доста съпричастна към нея. Без значение какъв брой прочут е един човек и методът му на живот, никой не трябва да бъде третиран с такава свирепост ", съобщи тя в story в Instagram. 

Изображение: https://www.instagram.com/arianagrande/
https://www.instagram.com/xtina/
https://www.instagram.com/britneyspears/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР