От английския театър Old Vic в Лондон съобщиха, че са

...
От английския театър Old Vic в Лондон съобщиха, че са
Коментари Харесай

20 признания за тормоз от Кевин Спейси в английския театър Old Vic

От британския спектакъл Old Vic в Лондон оповестиха, че са получили 20 персонални самопризнания за непочтено държание от артиста Кевин Спейси, разказващи за случаи до момента в който той е работил там сред 2004 и 2015 година, предава BBC  News. От театъра показват, че засегнатите " са се чувствали неспособни да издигнат обвинявания " и прибавят, че Спейси е " работил без задоволително отговорност ". 

Известният лондонски спектакъл декларира, че откровено се извинява за това, че не е основал среда или просвета, където хората се усещат способни да приказват свободно.  

Съобщенията от Old Vic следват изказвания за полов тормоз и нападателно държание измежду носителя на две награди " Оскар " от други артисти. 

Театърът е провел следствие, което е разкрило, че " звездната популярност и статут " на Спейси в The Old Vic може да са възпрели хора, изключително най-младите чиновници или артисти, да усещат, че могат да приказват или да подадат ръка за помощ. Трима души са споделили на Old Vic, че са се свързали с полицията. Всички, с изключение на две самопризнания, датират преди 2009 г. и всичките разказани случаи в тях са били сред 1995 и 2013 г. 

Поведението на Спейси е обрисувано по разнообразни способи, от това, че е карал хората да се усещат неловко, до полово неуместно държание. Няма изказвания за изнасилвания. 

16 от 20 самопризнания са на към този момент някогашни чиновници, всичките от които са мъже. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР