От Андрю Хей(Ройтерс) – Прокурорите във вторник се съсредоточиха върху

...
От Андрю Хей(Ройтерс) – Прокурорите във вторник се съсредоточиха върху
Коментари Харесай

Прокурорите проучват как огнестрелните патрони са попаднали на снимачната площадка на филма на Болдуин „Rust`

От Андрю Хей

(Ройтерс) – Прокурорите във вторник се концентрираха върху това по какъв начин огнестрелните патрони са попаднали на снимачната площадка на „ Rust, " разпит на детектив, който сподели, че оръжейникът от кино лентата е сбъркал, когато сподели, че бойният патрон, употребен при съдбовна пукотевица, идва от кутия с боеприпаси, предоставена от снабдител на атрибут.

На четвъртия ден от процеса за непредумишлено ликвидиране на оръжейника Хана Гутиерес, правосъдните заседатели видяха видеозапис от полицейско изявление с нея на 21 октомври 2021 година Това беше денят, в който операторът на „ Ръжда “ Халина Хътчинс умря, изумена от патрон, зареден от Гутиерес в револвер, с който звездата Алек Болдуин репетираше. Отделният развой против Болдуин за непредумишлено ликвидиране е плануван за 10 юли.

Изстрелите онлайн са неразрешени на снимачната площадка повече от век. Прокурорите настояват, че Гутиерес е бил непрофесионалист и неумишлено е донесъл шест бойни патрона на снимачната площадка и не е съумял да ги забе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР