От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System

...
От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System
Коментари Харесай

Лоши новини! Голям мор в САЩ след ваксинация срещу К-19

От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System оповестиха броя на жителите, умряли след имунизация против COVID-19, написа The Epoch Time.

Според изнесената информация, 55 летални изхода са регистрирани измежду хората, които са си поставили ваксини на фирмите Moderna и Pfizer/BioNTech. В някои случаи пациентите са умирали няколко дни след имунизацията.

В щата Колорадо да вземем за пример 66-годишен мъж, жител на дом за възрастни хора, след имунизацията е почувствал унесеност и през целия ден не е станал от леглото. На идващия ден го разкрили в леглото „ бледен, с полуотворени очи и пяна към устата”. По това време към този момент не дишал и пулсът му не се усещал.

Освен за случаи с съдбовен край се оповестява и за 96 души, които са с заплаха за живота затруднения след имунизацията. В други 24 случая жители са съобщили за понижена работоспособност.

При 225 индивида се е наложила хоспитализация след слагането на имунизацията, а още над 1,3 хиляди са потърсили сами незабавна здравна помощ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР