От Александра Улмър(Ройтерс) - Републиканският мега-дарител Бърни Маркъс каза във

...
От Александра Улмър(Ройтерс) - Републиканският мега-дарител Бърни Маркъс каза във
Коментари Харесай

Милиардерът Home Depot ще финансира Тръмп, дори ако бившият президент бъде осъден

От Александра Улмър

(Ройтерс) - Републиканският мега-дарител Бърни Маркъс сподели във вторник, че евентуално ще даде пари на Доналд Тръмп Кандидатура за президент през 2024 година, в случай че някогашният президент бъде наказан за закононарушение - само че милиардерът не възнамерява да бъде един от най-големите му финансови поддръжници.

Маркъс, съосновател на търговеца на дребно за усъвършенствания в дома Home Depot, разгласи по-рано този месец, че поддържа Тръмп, избягалият любимец за състезанието за републиканска номинация през 2024 година, който стартира на 15 януари в Айова.

Тръмп е изправен пред четири наказателни каузи, в това число щатски и федерални обвинявания, произлизащи от неговите старания да анулира загубата си на изборите през 2020 година от демократа Джо Байдън. 77-годишният Тръмп отхвърля каквото и да е нарушаване и се признава за почтен и в четирите случая. Безпрецедентните правосъдни разтърсвания провокираха въпроси какво би се случило с акцията на Тръмп, в случай че той бъде наказан или вкаран в пандиза.

Попитан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР