От АЛАННА ДЪРКИН РИЧЪР и ДЖОН РЕЙБИ Associated PressВАШИНГТОН -

...
От АЛАННА ДЪРКИН РИЧЪР и ДЖОН РЕЙБИ Associated PressВАШИНГТОН -
Коментари Харесай

Трима мъже, обвинени в убийството на Уайти Бълджър в затвора, имат споразумения за признаване на вината, казват прокурорите

От АЛАННА ДЪРКИН РИЧЪР и ДЖОН РЕЙБИ Associated Press

ВАШИНГТОН - Трима мъже, упрекнати в убийството в пандиза през 2018 година на известни Бостънският разбойник Джеймс " Уайти " Бълджър е постигнал съглашения с прокурорите, съгласно правосъдни документи, подадени в понеделник.

Сделките за признанието на Фотиос „ Фреди “ Геас, Пол Дж. ДеКологеро и Шон Маккинън бяха разкрити съвсем шест години откакто 89-годишният разбойник беше пребит до гибел в килията си в проблематичен затвор в Западна Вирджиния.

Geas, бивш палач на мафията, и DeCologero, разбойник от Масачузетс, бяха упрекнати, че неведнъж са удряли Bulger в главата, до момента в който McKinnon е служил като наблюдаващ.

DeCologero споделил на затворник-очевидец, че Бълджър е бил „ клеветник “ и че незабавно щом е пристигнал в тяхното поделение, са възнамерявали да го убият. ДеКологеро също по този начин споделил на пандизчия, че той и Геас са употребявали колан с брава, закрепена към него, с цел да пребият Бълджър до гибел, споделиха прокурорите.

Geas...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР