От акцията, която обявиха тогава Рашков и Кирил Петков -

...
От акцията, която обявиха тогава Рашков и Кирил Петков -
Коментари Харесай

Богдан Милчев : Лъсна голият з****к на МВР в инцидента със загиналите полицаи в Бургас


" От акцията, която оповестиха тогава Рашков и Кирил Петков - оповестиха война на рецидивистите на пътя, резултатът е, че жертвите са си същите, хората, които карат с опиати и алкохол, са си същите. В последна сметка в Министерство на вътрешните работи кипи неправилен труд, или по-скоро Министерство на вътрешните работи този труд го симулира и го прави пред медиите ", каза Богдан Милчев от Института за пътна сигурност в предаването " Денят ON AIR ".

Според него в Министерство на вътрешните работи има тежък проблем.

" Държавно-обществената консултативна комисия трябва да бъде закрита, тя е паразитна конструкция без пълномощия. Това е говорилня, в която всеки си споделя някакво мнение. По всички радиа в този момент текат послания да караме рационално, тя взе участие във всевъзможни всеобщи мероприятия. Тя се държи като Неправителствени организации. Днес се афишират 17 ограничения, с които те щели да понижат жертвите, а вие представяте ли си да обявиш за ограничения служебните си отговорности ", добави Милчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той счита, че един от главните проблеми сега е комуникацията между институциите.

" Защо Министерство на вътрешните работи не разгласи местата и пътищата, по които реализират надзор? Те считат, че линейният надзор е да пуснеш служител на реда в придвижването. Лъсна " голият з****к " на Министерство на вътрешните работи след случая, при който трагично починаха двама сътрудници с рейса, пренасящ мигранти. Там след време ще излезе истината. В Министерство на вътрешните работи няма никакво образование за това какво се прави в обстановка, в която би трябвало да бъде спрян различен автомобил ", възмути се специалистът.

Милчев е безапелационен, че ще минат години, до момента в който Министерство на вътрешните работи ще стартира да работи в публичен интерес.

" През октомври 2021 година на Семерджиев е трябвало да му бъде повдигнато обвиняване, а те са го решили административно. А кои са те? Две дами и един мъж от столичния КАТ. Сигналът, който е подаден до " Вътрешна сигурност " и до прокуратурата за това нещо, е подаден от чиновник на Министерство на вътрешните работи, който Рашков неотложно го командирова във Видин. Рашков нищо не предприе по този случай ", добави Богдан Милчев.

" Всичките министри, които в този момент са назначени, са назначени със 100 задания от този, който ги е назначил. 100 персонални задания, те би трябвало да обслужат този, който ги е назначил, след което би трябвало да обслужат и себе си. Те мислят единствено и само за себе си ", възмущава се гостът.

По думите му би трябвало да се промени моделът ни за пътната сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР