От Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) въвеждат реверсивно движение с две

...
От Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) въвеждат реверсивно движение с две
Коментари Харесай

АПИ въвежда три ленти за движение по Струма през почивните дни

От Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) вкарват реверсивно придвижване с две ленти в посока натоварените пътни сектори и една лента в разтовареното придвижване в другите дни на седмицата.

Така инж. Иван Досев, член на УС на АПИ отговори на въпрос по какъв начин би коментирал обследването и експертната оценка на моста на Автомагистрала " Струма ", както и какъв брой време ще продължи рехабилитацията на пътното платно.

Пробите, които бяха взети, за част от тях се чака спомагателни резултати, само че осъщественото изпитване на товаропоносимостта дава съображение да се счита, че увреждането на моста не е толкоз мощно, че да не се мисли за качването на лекото придвижване до края на седмицата върху автомагистралата в платното за София, разясни инж. Досев.

Официалните резултати ще бъдат подготвени до края на седмицата, само че АПИ има упоритостта да успее да се разтовари оптимално придвижването в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и София в другите дни на седмицата.
 Подмостовите уреди употребявани за развъждане на дръпнат и рогат добитък
Подмостовите уреди употребявани за развъждане на дръпнат и рогат добитък

Това установила инспекцията на АПИ

За да даде образец, инж. Досев изясни, че петък от 14 ч. ще бъдат пуснати две ленти в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " за лекия трафик и една лента в посока София. Това продължава до 22 ч. в неделя, когато се обръща и пътните ленти стават две в посока София и една лента в посока " Кулата ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР