От 90-та година до 2001-ва аз бях председател на предизборния

...
От 90-та година до 2001-ва аз бях председател на предизборния
Коментари Харесай

Осман Октай: ДПС е с пробито ядро и отива към залез

" От 90-та година до 2001-ва аз бях ръководител на предизборния щаб на Движение за права и свободи. Винаги дублирам, чe съм бил в нaй-мръсната кухня на политиката и знам по какъв начин се вършат избори в България. Незнанието на жителите се използва до ден сегашен ". Това съобщи Осман Октай, някогашен зам.-председател на Движение за права и свободи, през днешния ден политически анализатор, в " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком ".

" 2001 година се разделиха пътищата ни с Доган и когато мафията завладя страната посредством администрацията и незаконните групи ", изясни Октай.

" При Милен Цветков бях споделил, че България ще тръгне към смяната, когато младото потомство види драмата на поколението на своите родители. Те няма да я търпят и ще се върнат да оправят нещата ", сподели той.

" Миналата година тъкмо това потомство избухна в митингите в центъра на София. Тогава българските жители подкрепяха този митинг, само че доста не излизаха на митинг поради страха, който управлява хората ", посочи някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи.

" Промяната стартира от площада в София. Този митинг, в случай че не беше получил поддръжка от Радев, нито една медия нямаше да го отрази. Това към този момент притисна европейските водачи, тъй като Бойко им козируваше и те неглижираха казуса. Нямаше по какъв начин американския департамент да не вземе отношение ", безапелационен беше Осман Октай.

" Заговорът за ръководството сред ГЕРБ и Движение за права и свободи се приготвяше още от 2020-та година с визитата на Борисов при Ердоган ", разяснява той.

" Бойко Борисов пътува към " господаря " на 2 март, а на 25-ти февруари беше забранил честванията на Шипка. Това е началото на подготовката сред посредничеството на Ердоган за доближаването на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Кулминацията беше декември, когато беше онлайн конференцията на Движение за права и свободи и на нея Ердоган за първи път след двата опита да направи партия в България към Касим Дал и Лютви Местан, които бяха несполучливи - той се върна към Движение за права и свободи и ги поздрави на конференцията. Но поздравявайки ги той загатна " приятеля си Бойко Борисов ". Това значи, че той предлага Движение за права и свободи и Бойко Борисов да ръководят България. Той искаше да кумува на сватбата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. На изборите на 4-ти април споделих, че това няма по какъв начин да се случи поради появяването на партията на Слави Трифонов ", съобщи политическият анализатор.

" Движение за права и свободи след визитата на Карадайъ при Ердоган започнаха тактика за провокация да употребяват етническата карта, с цел да се скрият зад опасността за етническия мир в България и започнаха подписка в цялата страна Румен Радев да не е президент. На срещата в Анкара е направена тактиката той да бъде първия турчин претендент за президент ", сподели още Осман Октай.

" Масово малките екрани в Турция пропагандираха, че в България ще има президент турчин ", той.

" Решението на Конституционния съд за поданството на Кирил Петков направи " Продължаваме промяната " първа политическа мощ ", повтори Октай тезата си, която роди точно за ФАКТИ .

" Както се проби ядрото на Българска социалистическа партия, по същия метод е пробито и ядрото на Движение за права и свободи. Пробият ли ти ядрото - ти към този момент отиваш на залез, в случай че не си промениш идеологията. За да се случи този развой обаче, в условия на смяна, би трябвало идващото ръководство да подаде ръце на всички фрагменти от мюсюлманското население и да ги измъкне от мафията на Доган. Тогава хората, виждайки, че могат да осъществят своите фрагменти, те тотално ще се разбягат от тази опасност на мафията, с цел да не ги използва ", направи той идната си политическа прогноза.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР