От 9 до 12 януари LG представи най-новите си иновации

...
От 9 до 12 януари LG представи най-новите си иновации
Коментари Харесай

Иновации, подобряващи потребителското изживяване на големия екран на CES 2024

От 9 до 12 януари LG показа най-новите си нововъведения на CES 2024 под мотото " Reinvent your future ". До съвършенство изпълнената идея на щанда включва зони от разнообразни пространства, като показва разширението на LG оттатък общоприетото към нови области, в това число подвижност и търговски пространства, в пътя й към превръщането й в „ компания за умни решения за всекидневието ".

Нека разгледаме някои от най-съвременните артикули на LG, показани на CES 2024, предопределени да създадат живота по-добър освен за клиентите, само че и на Земята.

Преди да влязат в щанда на LG, посетителите бяха посрещнати от познатите нюанси на LG Active Red, присъщ цвят за компанията. На входа бяха ситуирани два огромни екрана, представящи обещанието на марката Life`s Good на компанията, включващо нови креативен детайли, ориентирани към връзка с по-младата публика, носещи на марката нотка на младежка буйност. Тази визуализация сложи началото на изследване за това по какъв начин софтуерните достижения на LG са подготвени да подобрят прекарването на клиентите, с цел да създадат живота по-добър.

В центъра на вниманието на ревюто беше LG SIGNATURE OLED T, първият в света 77-инчов 4K безжичен транспарантен тв приемник - една в действителност впечатляваща иновация, която разкрива нови благоприятни условия. Огромният екран за медийното изкуство, състоящ се от петнадесет 77-инчови LG OLED T тв приемници, които като че ли се носеха във въздуха, наблягаше способността на тв приемника да се движи свободно, без да бъде лимитиран от жици или кабели - достижение, което е допустимо с помощта на Zero Connect Box.

В зоната " Life with OLED T ", основана в съдействие с премиум холандската начин на живот марка Moooi, LG показа по какъв начин LG OLED T може да предефинира преживяването пред екрана, освобождавайки пространство и трансформирайки се в дизайнерски обект, с цел да открие царство на опциите, както в никакъв случай до момента. Прозрачният режим на тв приемника му разрешава да се слее със заобикалящата го среда, надхвърляйки обичайна доминация на тв приемника и трансформирайки се в част от интериорния дизайн. Когато пристигна време за гледане на наличие, потребителите просто би трябвало да издигнат черния екран, с цел да се насладят оптимално на отличното качество на картината на LG OLED.

В зоната бяха показани и други тв приемници, в това число Posé - начин на живот тв приемник от сбирката LG OLED Objet, който издига равнището на дома към интериорните висоти. Телевизорът LG StanbyME Go, със своя портативен дизайн на куфарче, пригодим 27-инчов сензорен екран и 3-часов живот на батерията, дава приоритет на удобството на потребителя и предлага оптималната еластичност за развлечение в придвижване.

Зоната включваше освен тв приемници. Представен за първи път на CES, LG gram Pro 2-в-1 е най-новият модел, който издига на последващо равнище ултралекия, стилен дизайн и мощната продуктивност, с които е прочут LG gram. В непосредствена непосредственост до LG gram Pro посетителите имаха опция да тестват новопредставения LG MyView Smart Monitor, оборудван с webOS платформата на LG, осигуряваща достъп до OTT стрийминг услуги, приложения за работа от у дома и разнообразно наличие, всичко това без нужда от връзка с компютър.

Платформата за смарт тв приемници на LG webOS, даде голям брой занимания и забавни преживявания, което подхожда на задачата на LG да се трансформира в компания за медийни и развлекателни платформи. Приканвайки потребителите да опознаят света на развлеченията, задвижвани от webOS, " webOS Experience Zone " се състоеше от многочислени самосветещи OLED екрани, които възпроизвеждаха безконечен поток от наличие от сътрудници на webOS. Поставеният в края на тунела 97-инчов LG OLED M беше първият 4K 144Hz безжичен тв приемник на LG, задвижван от Alpha 11 - първият в света процесор, предопределен за OLED. Тази новаторска технология изигра решаваща роля за обезпечаване на реалистично качество на картината и изпълващ пространството тон, като се приспособява към фена.

След това в зоната " Smart Home " бяха показани новините от основния изпълнителен шеф Уилям Чо, споделени по време на международната премиера на LG, където той показа концепцията за предефиниране на изкуствения разсъдък като " Affectionate Intelligence ". За да показа на посетителите богатата екосистема, основана от продуктите на LG и обвързвана посредством ThinQ, зоната беше изпълнена с огромно многообразие от уреди на LG, оборудвани с интелигентни датчици, поддържащи AI, усъвършенствани да учат и проучват неповторимите модели на живот на потребителите, с цел да генерират данни, които могат да се употребяват за образование на AI LG.

В зоната посетителите станаха очевидци на проява на AI сътрудника на LG за образован дом - изчерпателен домакински управител и сателит, който показва уговорката на компанията да осъществя визията за " Zero Labor Home ". AI aгентът, се отличава с модернизиран дизайн на колелата " two-legged ", движейки се независимо из дома. Използвайки мултимодална AI технология, той има способността да схваща подтекста и желанията, което разрешава безпроблемна връзка с потребителите.

След тв приемниците и домакинските уреди на LG, посетителите не престават обиколката си, с цел да схванат по какъв начин LG се уголемява в нови области, като се стартира от подвижността. Представен на IAA Mobility през септември 2023 година и демонстриран за първи път на CES 2024, LG Alpha-able предлага бъдещо прекарване в региона на подвижността, където транспортните средства надвишават елементарните транспортни функционалности, трансформирайки се в пространство за дейно потребление на времето и за разнородни прекарвания.

В зоната беше показана и секцията " EV Charger ", демонстрираща опциите на LG като снабдител на интегрирани решения в региона на подвижността, като LG e-Centric се явява решението на компанията за оптимално действие и дейно ръководство на зарядните устройства за зареждане на електрически коли.

Преминавайки към комерсиалната зона, вниманието бе ориентирано към B2B продуктите на LG. В зоната, тематично отдадена на пътешествието до Лас Вегас, бяха показани разнообразни артикули, в това число транспарантни OLED екрани, биометрично засвидетелствуване, персонализирани рекламни решения, основани на изкуствен интелект, и роботизирани артикули като LG CLOi, в разнообразни търговски среди. В зоната бяха показани цифровизирани и екологични HVAC и Building Energy Management решения, осигуряващи изключителна успеваемост на комерсиалните здания.

Продължавайки пътуването, зона " LG Labs ", отдадена на пробните и новаторски артикули и услуги на компанията, притегли доста внимание. В центъра ѝ, " Bon Voyage " сподели метода на LG към персонализирано жилищно пространство, предопределено да разшири виталното пространство в природата. Модернизираната версия на ремаркето за къмпинг на Bon Voyage усъвършенства потреблението на пространството и подвижността, обзаведена с разнообразни артикули на LG, в това число ледник, електрическа печка, пречиствател на вода, Styler и артикули за грижа за обувките. Сред в допълнение показаните артикули бяха: 4K проекторът LG CineBeam Qube, LG gram Fold, LG XBOOM и LG StanbyME Go.

Не на последно място, зоната " Sustainability " акцентира напъните на LG да сътвори Better Life for All посредством продуктите си, включващи рециклирани материали, като LG tiiun mini. Бяха показани и устойчивите решения на LG за дома, като да вземем за пример хидравличната отоплителна система на LG и платформата Home Energy Platform.

На щанда на LG на CES бяха показани най-новите нововъведения на компанията, които освен усъвършенстват потребителското преживяване в домовете, само че също по този начин се разгръщат и върху подвижността и комерсиалните пространства. Останете в течение за повече актуализации по отношение на новаторските артикули и решения на LG, гарантиращи, че клиентите им не престават да имат вяра, че Life`s Good.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР